Forging Elite Health

Over ons

Ons verhaal

Onze missie is onze leden zo gezond en fit mogelijk te maken. Dit betekent dat wij oprechte, persoonlijke aandacht voor jou hebben, dat we laagdrempelig zijn en dat onze coaches verstand van zaken hebben. Dit alles in een gemoedelijke, gezellige sfeer.

CrossFit Lansingerland is ontstaan vanuit passie en enthousiasme, met de overtuiging dat iedereen met de juiste begeleiding zijn doelen kan behalen. Persoonlijke aandacht, deskundige coaches en een motiverende community zorgen ervoor dat elk lid, op elk niveau, kan werken aan zijn of haar doelen. CrossFit Lansingerland is voor iedereen: jong en oud, fit of al jaren niet getraind, voor de lol (?) of om mee te doen aan wedstrijden. Iedereen is welkom!

Locaties

Als je lid wordt kun je trainen op twee locaties, in Bergschenhoek en Pijnacker. Op beide locaties trainen we op dit moment buiten vanwege de Corona maatregelen. We hebben daar meer dan voldoende ruimte voor!

96412926_701711730410616_5189246540056625152_n

Weg en Bos 33B, Bergschenhoek

cfp-zicht-locatie

Hankweg 5A, Pijnacker

Community

Bij CrossFit Lansingerland staan we elke dag van de week voor je klaar om je te helpen bij het behalen van jouw doelen. Of je nou streeft naar een betere gezondheid, gewichtsverlies of betere prestaties, met CrossFit kan je je doel bereiken.